2021.08.19 14:29 Posted by Someone

Dieta de cotilles: com ajuda un corset a aprimar-se sense fer dieta i condicionament físic Menjar sa a prop meu
Anar al contingut Menjar sa a prop meu Aliments saludables són a prop i al nostre voltant. Només ens cal reconèixer-ho! Verdures carn Fruites Aus de corral Herbes Peix Verdures Ous Baies Mariscs Fongs Lacti Olis Espècies Cereals Nous Fruites seques Begudes mel els aliments Menú de navegació principal menú articles Dietes Enumereu dietes per a òrgans Llista de sistemes nutricionals Llista de dietes per a malalties Llista de dietes per netejar el cos Llista de dietes per a finalitats específiques Llista de dietes per a cada mes de l'any Enumereu dietes esportives Llista de dietes per perdre pes Llista d'articles sobre vegetarianisme Receptes Mètodes de cocció Com bullir Alimentació Baies Cereals Ous Peix Fruites Peix Verdures Herbes Verdures carn Fongs Llet Nous Olis Aus de corral Mariscs Entrenament Exercici Descripció Programes d’entrenament Nutrició esportiva Suplements dades nutricionals Verdures carn Fruites Aus de corral Herbes Peix Baies Mariscs Verdures Ous

Dieta de cotilles: com ajuda un corset a aprimar-se sense fer dieta i estar en forma

contingut

Una dieta de cotilles ensenya a la cintura les bones maneres? "Al meu marit li encantarà la seva dieta de cotilla" Dieta de cotilles versus dieta habitual: opinions de metges i científics Consells per a aquells que decideixen portar una cotilla per a una cintura prima

Una dieta de cotilles ensenya a la cintura les bones maneres?

"La bellesa requereix sacrifici" és una dita preferida de les dones de tots els temps. Malgrat les irreversibles conseqüències negatives que el fet de portar un cotilló ajustat va tenir sobre el cos i la salut de la dona, ni un vestuari d’una sola dama no va prescindir d’aquesta peça de roba original. Més tard, a principis del segle XX, les feministes van defensar el seu dret, en el sentit literal de la paraula, a respirar profundament, però un segle després, la cotilla va tornar a utilitzar-la per iniciativa d’Alexander Sinclair, cirurgià plàstic de Beverly. Hills, EUA.

Va ser el doctor Sinclair qui es va convertir en una mena de productor de la dieta de cotilles: va començar a oferir activament als seus clients (sovint belleses famoses i mundialment famoses) que portessin una cotilla ben ajustada per "ensenyar la cintura a ser més prima" i l'estómac menjar menys. El mètode de Sinclair consisteix en el fet que el pacient es posa una cotilla durant 2-3 hores al dia (però no dormint o practicant esport!), Augmentant aquest temps entre 20 i 30 minuts cada setmana. També és aconsellable combinar la dieta de cotilles amb una dieta especial per aprimar l’abdomen, cosa que millorarà l’efecte de forma natural. El temps màxim de durada contínua de la cotilla és de 8 a 12 hores.

Dieta per aprimar l'abdomen: esveltesa en un pla especial!

L’emprenedor nord-americà afirma que, de manera tan senzilla, els seus clients perden fins a 15 cm de cintura en uns 4-6 mesos, no només perquè la cintura “va estudiar bé”, sinó també perquè, estrenyent les costelles, la cotilla literalment condemna el seu usuari a porcions de menjar per a nines, molt físicament no hi cabran.

Subornar amb simplicitat els consells d’Alexander Sinclair, els resultats espectaculars d’una dieta de cotilles i un estil especial de moda que ha envoltat una peça tan femenina i sexy com una cotilla durant segles, van fer la seva feina: el boom de la cotilla va començar al món. Primer, literalment tot Hollywood va ser arrossegat cap a cotilles, després les vendes de cotilles van saltar bruscament als Estats Units i Europa i, finalment, la dieta de cotilles va "arribar" a Rússia.

És cert que el metge també adverteix que la cotilla no es pot portar més de 12 hores al dia i que, havent obtingut resultats satisfactoris, és important no anar massa lluny i, almenys temporalment, però treure la cotilla del diari armari. Com a metge, l’inventor de la dieta de cotilles és ben conscient que el fet de portar constantment una cotilla pot causar problemes de salut. Tot i això, ningú no fa cas d’aquesta part de les seves actuacions; tothom només escolta sobre l’increïble efecte de tensió. I la dieta de cotilles marxa victoriosament arreu del món, amb les belleses més famoses i encantadores a la seva avantguarda: moltes actrius, models i amants de la vida ja no amaguen el seu amor per les cotilles.

"Al meu marit li encantarà la seva dieta de cotilla"

Les celebritats, com és habitual, afegeixen combustible al foc de la seva passió per la dieta del corset: per exemple, l'actriu Jessica Alba va declarar obertament que va utilitzar un cotell per "recuperar-se" després d'ambdós embarassos i que portava un "instrument d'execució" tant de dia com de nit. La premsa britànica informa que Gwyneth Paltrow, l’estàndard de la primesa, també porta de tant en tant una cotilla. Recentment, les germanes Kardashian s’han interessat molt per la dieta dels cotilles.

A més, ja han aparegut les estrelles de la dieta de cotilles: per exemple, la mestressa de casa d’Oxford, Caroline Jones, es va fer famosa als 54 anys gràcies al fet que va perdre 13 kg en poc temps mentre portava una cotilla. Quan se li va preguntar què pensava sobre els possibles perills d’una dieta de cotilles, Caroline sempre responia: “Si el cotell canviés alguna cosa a l’interior, seria angoixant. Però no sento gens de dolor quan el porto. Es posa una cotilla a mida abans de cada àpat i no la retira durant un parell d’hores més fins que no s’absorbeix el menjar. Només es pot envejar una dona enèrgica que no estalvia temps per a aquestes manipulacions.

Com qualsevol innovació que requereixi la compra d’equips addicionals, la dieta de cotilles ha generat un nou tipus de negoci. Han sorgit empreses que ofereixen cotilles “especialment dissenyades” per a la dieta de les cotilles, ja preparades, ajustades a mida i fetes a mida. Els cotilles vénen amb una guia escrita sobre la dieta de les cotilles i, per una quantitat independent que es paga mensualment, els clients poden esperar a unir-se a un club d’aficions i rebre assistència en cas de preguntes. En els seus materials promocionals, aquestes empreses enumeren els avantatges d’una dieta de cotilles:

la cotilla té un aspecte atractiu; al seu marit li agradarà finalment que estigui a dieta;

observant una dieta de cotilla, no cal renunciar a cap aliment: la pèrdua de pes es redueix en porcions;

La cotilla és un substitut barat i no quirúrgic per a una banda gàstrica: també suprimeix la sensació incontrolable de fam.

Els venedors de cotilles afirmen que els seus aliments no interfereixen en la respiració i que són absolutament segurs per als òrgans interns, cosa que confirmen els "nutricionistes". No obstant això, qui no són els nutricionistes i on treballen, malauradament, no s’especifica.

Dieta de cotilles versus dieta habitual: opinions de metges i científics

Al mateix temps, els metges fan sonar l'alarma i alerten sobre els danys que pot causar un vestit descontrolat de cotilla. Una cotilla és un objecte adjacent al cos, fet de teixit dens que utilitza peces de plàstic i fins i tot de metall, per tant, al perill de desplaçament dels òrgans interns, al risc de reacció al·lèrgica i irritació de la pell, així com a la pèrdua excessiva de s’afegeix líquid procedent de la suor.

Especialista en bariatria (cirurgia de reducció gàstrica), Yotindra Shah confia que l’ús d’una cotilla redueix el nivell d’oxigen que entra als teixits. La seva deficiència augmenta el risc de síndrome metabòlica, una de les conseqüències freqüents de la qual, irònicament, és l’augment de pes. L’endocrinòleg Pierre-Marc Boulouis continua amb aquesta idea i assenyala que les persones amb sobrepès que decideixen fer una dieta de cotilla, a causa d’un excés de pes, ja pateixen una disminució del volum pulmonar, per tant, l’augment de la pressió sobre el diafragma sovint els provoca dificultats respiratòries.

La majoria dels metges estan d’acord que la dieta de les cotilles no és una dieta. Aquest és un truc que pot tenir un cert efecte durant un temps, però amb un ús prolongat i descontrolat, es garanteix que una dieta de cotilles amenaça un dany irreversible a la salut.

El metge de Nova York, Carey Peterson, va dir que portar una cotilla per combatre l’excés de pes no té sentit des del punt de vista mèdic: les cotilles només donen una sensació d’esveltesa, però no canvien físicament la mida de la roba que portem. La pèrdua de pes no es deu a la cotilla, assenyala Peterson, sinó només perquè menjar es torna incòmode. Alegrant-se que puguin menjar qualsevol aliment en una dieta de cotilles, les dones solen deixar de preocupar-se per una dieta equilibrada i, en conseqüència, obtenen calories poc saludables. La seva petita quantitat no compensa en absolut el dany. A més, el fet de portar cotilla pot provocar reflux àcid (llançament d’àcid estomacal a l’esòfag i a la boca): en aquesta malaltia, la membrana mucosa desprotegida de l’esòfag s’inflama, causant dolor i interferint en l’alimentació normal.

Però, i els beneficis ortopèdics de les cotilles? Al cap i a la fi, els importa una postura preciosa. I aquí tot no és tan senzill: els cirurgians ortopèdics recorden que les cotilles recomanades per a l’escoliosi o com a ajuda addicional per a lesions medul·lars es fabriquen individualment a partir d’un guix de la figura i estan dissenyades de manera que permetin descarregar ossos i articulacions. , i no per ajustar la cintura a un estat de vespa. Tots els dispositius mèdics professionals (inclosos els dissenys complexos de claus postparts semblants a una cotilla) estan destinats a ser utilitzats sota la supervisió d’un especialista i només durant un temps limitat.

Perquè, en cas contrari, els músculs que exerceixen el paper de “cotilla natural” del cos humà, sense rebre càrrega, comencen a ser mandrosos i deixen de fer front al seu treball. I després, una cotilla d’un dispositiu auxiliar pot convertir-se en obligatòria, i és probable que aquest estat de coses no doni a ningú l’alegria de perdre pes.

Consells per a aquells que decideixen portar una cotilla per a una cintura prima

Si, tanmateix, us ha agradat la dieta de les cotilles i fins i tot heu escollit un accessori adequat per a vosaltres mateixos, tingueu en compte alguns consells útils sobre l’ús d’una cotilla per baixar de pes, així com la cura adequada.

Quina cotilla triar:

En un món on la gent passa voluntàriament sota el ganivet per reduir l’estómac, el fet de portar una cotilla no sembla pas del normal. I, per descomptat, les cotilles modernes, a diferència dels seus predecessors de l’època de Dickens, s’assemblen poc als instruments de tortura. Són boniques, relativament còmodes i es poden posar i desactivar sense ajuda. Però l’essència de les cotilles continua sent la mateixa! Potser una cotilla que interfereixi en menjar en el procés de perdre pes pot ser una de les eines originals en la lluita per l’harmonia, però clarament no la principal. En cas contrari, la seva acció es pot equiparar a una altra, sens dubte efectiva, però relacionada amb l’esfera dels secrets de l’humor negre. Per exemple, una boca cosida.

5 / 5 ( 326 vots ) Com rentar l’oli de bardana del cabell. Vídeo Arrugues sota els ulls: com desfer-se’n, vídeo Pentinat ràpid: com fer-ho en 5 minuts? Vídeo tutorial 2021-08-03 Per: Val Neu Ell: 03.08.2021 A: articles Missatge anterior: propietats útils i contraindicacions, beneficis i perjudicis per a la salut humana, ús per a dones, homes, cabells, pell Entrada següent: Batut tropical de tofu

Deixa un comentari Cancel resposta

Missatges recents

Com rentar l’oli de bardana del cabell. Vídeo 19.08.2021 Sal marina per als banys: beneficis i perjudicis. Vídeo 19.08.2021 Màscares de creixement del cabell: si el cabell ha deixat de créixer? Vídeo 19.08.2021 Roda gimnàstica: conjunt d’exercicis. Vídeo 19.08.2021 Com perdre pes als laterals: consells de vídeo 19.08.2021 Nas sagnant: com aturar-se? Vídeo 19.08.2021 Tractaments casolans antienvelliment: restableixen la pell a la joventut. Vídeo 19.08.2021

nutrients

Adolf Hitler és vegetarià?

Quina diferència hi ha entre un vegà i un vegetarià?

Mike Tyson també és vegetarià

Llenties i aliments crus

etiquetes

Assessorament Alcohol aliment per a nadó fleca Baies Cereals Postres Diferent Fruites seques Begudes Ous Menjar ràpid Peix Fruites Adornar Gastroholidays Verdures mel Com cuinar Com triar Interessant Jams Llegums Lifehack plat principal Menjars carn Llet Fongs Notícies Nous Olis i greixos confitats Aus de corral Menjar restaurant Amanida salsa Mariscs productes semielaborats Snacks Sopa espècia tendència Verdures Dietes per baixar de pes

categories

articles Bellesa salut LifeStyle Nutrició adequada Composició química Dietes Dieta en malaltia Menjar per a Menjar per a òrgans Nutrició-Sistemes Menjar de temporada Vegetarianisme Netejar el cos Begudes Maneres ràpides Alimentació Baies Cereals Fruits secs Begudes Ous Peix Fruites Verdures Herbes mel carn Llet Fongs Nous Olis Aus de corral Mariscs espècia Verdures els aliments Però Maneres naturals Sense categoria nutrients Minerals Vitamines NutrientContingut Receptes Mètodes de cocció Com bullir Cuines del món Nutrició esportiva Suplements Entrenament Exercici Descripció Programes d’entrenament

contactes

[protegit per correu electrònic]

tel: + 380500126856

Política de privacitat

Acord de l'usuari

Contacta'ns

18 +

Facebook

telegram

Twitter

Google News

Trieu l’idioma

Select Language Afrikaans Albanian Amharic Arabic Armenian Azerbaijani Basque Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Corsican Croatian Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Filipino Finnish French Frisian Galician Georgian German Greek Gujarati Haitian Creole Hausa Hawaiian Hebrew Hindi Hmong Hungarian Icelandic Igbo Indonesian Irish Italian Japanese Javanese Kannada Kazakh Khmer Korean Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Lao Latin Latvian Lithuanian Luxembourgish Macedonian Malagasy Malay Malayalam Maltese Maori Marathi Mongolian Myanmar (Burmese) Nepali Norwegian Pashto Persian Polish Portuguese Punjabi Romanian Samoan Scottish Gaelic Serbian Sesotho Shona Sindhi Sinhala Slovak Slovenian Somali Spanish Sudanese Swahili Swedish Tajik Tamil Telugu Thai Turkish Urdu Uzbek Vietnamese Welsh Xhosa Yiddish Yoruba Zulu

Dissenyat amb Byte de la revista News . Impulsat per WordPress .